Logo-white-transp

MedInstitute - Κλινική Νικολένκο

Η κλινική μας ιδρύθηκε το 1988 και προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες για μια ευρεία γκάμα παθήσεων στην καρδιά της Μεσογείου. Με περισσότερα από 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ασθενειών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας.

MULTI-PASS

Το όζον χορηγείται στον οργανισμό μέσω της μεθόδου Multi Pass, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ποσότητα όζοντος στον οργανισμό σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Αυτή η μέθοδος κορεάζει τα ερυθρά αιμοσφαίρια με οξυγόνο, επιτρέποντας στο όζον να διεισδύσει βαθύτερα σε πρόσθετες περιοχές του σώματος.

Η θεραπεία με όζον Multi Pass τα οφέλη της οποίας μπορεί να περιλαμβάνουν την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ιών όπως η γρίπη, ο ροταϊός, οι ιοί του έρπητα, η ιογενής ηπατίτιδα, η νόσος του Lyme.

TEN-PASS

Η θεραπεία όζοντος Ten-Pass παρέχει υψηλή δόση οξυγόνου στον οργανισμό.

Βελτιώνει την παραγωγή ενέργειας, την κυκλοφορία του αίματος, τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη μείωση των φλεγμονών και την αδρανοποίηση των λοιμώξεων και των ιών.

Ασφαλής, μοναδικός, ιδιαίτερα ισχυρός και εντατικός τύπος θεραπείας με όζον που έχει εκτεταμένες δράσεις στους ιστούς του σώματος και βοηθάει τα συστήματα του σώματός μας να εξαλείψουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

TUV logo-Nikolenko-Clinic
ISO9001-2015
EMA-Certificate
HERRMAN-TEN-PASS

Τι Αντιμετωπίζουμε

Ιογενής Λοίμωξη

Μια οξεία ή χρόνια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν μικροσκοπικό μικροοργανισμό - έναν ιό. Αποτελείται από γενετικό υλικό με τη μορφή μορίου DNA ή RNA, το οποίο περικλείεται σε πρωτεϊνικό κέλυφος (καψίδιο) και μερικές φορές σε ένα πρόσθετο κέλυφος που σχηματίζεται από λιποκύτταρα.

Θεραπεία ασθενειών που προκαλούνται από μικρόβια

Η αντιμετώπιση των ασθενειών που προκαλούνται από μικρόβια ενδέχεται να περιλαμβάνει διάφορες προσεγγίσεις ανάλογα με τον τύπο του μικροβίου (βακτήρια, ιοί, μύκητες, παράσιτα) και τη φύση της νόσου.

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Η έντονη κόπωση αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης. Η σωματική ή πνευματική δραστηριότητα συχνά επιδεινώνει τα συμπτώματα. Εκτός από τη σημαντική κόπωση, τα συμπτώματα περιλαμβάνουν επίσης ευαισθησία στο φως, πονοκέφαλο, μυϊκές και αρθρικές ενοχλήσεις, δυσκολίες συγκέντρωσης, διακυμάνσεις της διάθεσης και κατάθλιψη.

 

Παθήσεις του Ήπατος

Η ηπατοτοξικότητα, συχνά αποκαλούμενη ηπατική τοξικότητα, είναι μια φλεγμονή του ήπατος που προκαλείται από μια επιβλαβή ουσία. Η θεραπεία αποσκοπεί στον έλεγχο των συμπτωμάτων, στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων ηπατικών κυττάρων και στην πρόληψη περαιτέρω ζημιών. Τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν ίκτερο του δέρματος και του λευκού των ματιών, κοιλιακό άλγος, εξάνθημα, πυρετό, ναυτία και απώλεια όρεξης.

Έρπης ζωστήρας

Έρπης ζωστήρας, ιοί της γρίπης, κυτταρομεγαλοϊός, ιός Epstein-Barr, έρπης V1 και V2 (ιοί των γεννητικών οργάνων), ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων, ιοί της ηπατίτιδας Β και C.

 

Νόσος του Lyme (Borreliosis)

Μια λοιµώδης ασθένεια που προκαλείται από ένα βακτήριο που ονοµάζεται Borrelia και µεταδίδεται από τα τσιμπούρια. Τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, πυρετό, κόπωση, μυϊκούς πόνους και ένα χαρακτηριστικό δερματικό εξάνθημα.

Αυτοάνοσα νοσήματα

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποτελείται από όργανα και κύτταρα που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σώμα σας από βακτήρια, παράσιτα, ιούς και καρκινικά κύτταρα. Ένα αυτοάνοσο νόσημα εμφανίζεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται λανθασμένα στο σώμα αντί να το προστατεύει. Τα συνήθη συμπτώματα περιλαμβάνουν κόπωση, γρήγορο ή ακανόνιστο σφυγμό, αύξηση ή απώλεια βάρους, πόνο στο στήθος, πυρετό, άγχος και κατάθλιψη.

Θεραπεία της νόσου του Πάρκινσον

Τα συμπτώματα της νόσου Πάρκινσον περιλαμβάνουν απώλεια της όσφρησης, τρόμο, μειωμένη ισορροπία και συντονισμό, ζάλη, γενική αδυναμία, συχνούς πονοκεφάλους, μυϊκή δυσκαμψία, δυσκολίες στην ομιλία, άνοια.

Θεραπεία μετά από τραυματισμούς και ασθένειες

Η αποκατάσταση της κινητικότητας των μυών και των αρθρώσεων επιτυγχάνεται με τη χρήση καινοτόμου εξοπλισμού και φυσιοθεραπευτικών πρωτοκόλλων, που εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτό αποτελεί επίσης μέρος των μεθόδων προληπτικής θεραπείας για τραυματισμούς και ασθένειες που απαιτούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση φροντίδας που εμπλέκει άμεσα τον ασθενή.

Θεραπεία ασθενών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Η θεραπεία των ασθενών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο είναι μια σύνθετη διαδικασία που αποσκοπεί στην αποκατάσταση των χαμένων λειτουργιών, στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της εγκεφαλικής βλάβης και στην πρόληψη των επαναλαμβανόμενων εγκεφαλικών επεισοδίων.

 

Βοηθητική αγωγή για ασθενείς με καρκίνο

Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας, οι υγιείς ιστοί του σώματος εκτίθενται επίσης μαζί με τα καρκινικά κύτταρα. Αυτό οδηγεί σε ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως απώλεια μαλλιών, ναυτία, εμετό, αιμορραγία και πολλά άλλα. Η κλινική μας εφαρμόζει μεθόδους που αποσκοπούν στη μείωση των παρενεργειών αυτών των θεραπειών.

Διαβητική γάγγραινα

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές επιπτώσεις του παρατεταμένου διαβήτη είναι η διαβητική αγγειοπάθεια. Ως αποτέλεσμα, διάφορα όργανα δεν λαμβάνουν αρκετό αίμα και οξυγόνο, γεγονός που μπορεί τελικά να προκαλέσει βλάβη στα κύτταρα που επενδύουν τις αρτηρίες. Τα συνήθη συμπτώματα περιλαμβάνουν διαταραχές της όρασης, διαταραχές της ομιλίας, μυϊκή αδυναμία ή παράλυση, σύγχυση, παραλήρημα και αλλαγές στις αισθήσεις.

Δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα

Μεταξύ των πιο κοινών βαρέων μετάλλων που προκαλούν οξείες ή/και χρόνιες καταστάσεις είναι, ο υδράργυρος, ο χαλκός και το αλουμίνιο. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ναυτία, εμετό, διάρροια, βαθιά κόπωση, δυσκολία στην αναπνοή, κοιλιακό άλγος και επιληπτικές κρίσεις.

Θεραπεία ασθενειών που προκαλούνται από έλμινθες.

Η θεραπεία των ασθενειών που προκαλούνται από έλμινθες (σκουλήκια) εξαρτάται από τον τύπο του παρασίτου και τον βαθμό προσβολής. Είναι σημαντικό να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο μολυσματικός παράγοντας για να συνταγογραφηθεί αποτελεσματική θεραπεία.

 

Νέκρωση της επιγονατίδας

Η οστεονέκρωση της άρθρωσης του γόνατος (που ονομάζεται επίσης αβλαστική ή άσηπτη νέκρωση) είναι μια κατάσταση που εμφανίζεται όταν διακόπτεται η αιμάτωση ενός τμήματος του οστικού ιστού στο μηριαίο οστό ή στην κνήμη.

Νόσος του Alzheimer

Ο πιο κοινός τύπος άνοιας, μια κατάσταση κατά την οποία ο εγκέφαλος σταματά να λειτουργεί σωστά. Η νόσος Αλτσχάιμερ προκαλεί προβλήματα με τη μνήμη, τη σκέψη και τη συμπεριφορά.

Γεροντολογία

Η επιστήμη που μελετά τις διαδικασίες γήρανσης και τα προβλήματα των ηλικιωμένων. Καλύπτει διάφορες πτυχές: βιολογικές, ιατρικές, ψυχολογικές, κοινωνικές και οικονομικές, με στόχο την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η γήρανση επηρεάζει τα άτομα και την κοινωνία στο σύνολό της.

 

Θρομβοφλεβίτιδα

Φλεγμονή του φλεβικού τοιχώματος με σχηματισμό θρόμβων αίματος διαφόρων πυκνοτήτων, που αποφράσσουν τον αυλό της φλέβας και οδηγούν σε μερική ή πλήρη απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων.

 

Μηνιγγοεγκεφαλίτιδα

Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα (μηνιγγοεγκεφαλίτιδα) είναι μια φλεγμονή των μεμβρανών του εγκεφάλου ή του νωτιαίου μυελού, η οποία μπορεί να προκληθεί από διάφορα παθογόνα. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην εμφάνιση αυτών των ασθενειών αποδίδεται σε τρία παθογόνα - μηνιγγιτιδόκοκκους, πνευμονιόκοκκους και Haemophilus influenzae.

Απώλεια βάρους

Το όζον διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, τα αγγεία διαστέλλονται, κατά συνέπεια, ο μεταβολισμός στον λιπώδη ιστό βελτιώνεται- το μείγμα όζοντος-οξυγόνου συμβάλλει στη διάλυση των κλώνων του συνδετικού ιστού σχηματίζοντας ένα ινώδες δίκτυο - οι εκδηλώσεις της κυτταρίτιδας εξαφανίζονται!

hydrocolonic-therapy

Ο μόνος Γερμανός παραγωγός με έγκριση σύμφωνα με MDR 2017/745.

 

Ο μόνος Γερμανός παραγωγός με έγκριση σύμφωνα με το MDR 2017/ 745.

Τι είναι η υδροθεραπεία παχέος εντέρου;

Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου είναι μια εναλλακτική και ασφαλής μέθοδος για να απαλλαγούμε από πολλά από τα συμπτώματά μας, η οποία αποδεδειγμένα προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Δεν είναι μόνο για άτομα με δυσκοιλιότητα αλλά για οποιονδήποτε επιθυμεί να νιώσει καλύτερα και να καθαρίσει το σώμα του. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φροντίσετε την υγεία και την ευεξία σας με τακτικές θεραπείες. Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι η απόλυτη αποτοξίνωση για το σώμα σας, η οποία υπόσχεται να ξεπλύνει το σώμα σας από τις τοξίνες και τα παράσιτα.

Αντιμετώπιση του Έρπη Ζόστερ

ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΑ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ

Σύντομο βίντεο που περιγράφει την επιτυχή θεραπεία του ασθενούς μας που έπασχε από ιογενή λοίμωξη έρπη ζόστερ.

curing herpes zoster
Play Video about curing herpes zoster

Συστάσεις

Nikki

«...Αγαπητέ Δρ Γιούρι, σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνατε εσείς και η κλινική για μένα. Ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για να γιατρευτώ... Είμαι πολύ καλύτερα από το κορίτσι που δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει και να σταθεί όρθια όταν έφτασα! Είναι εκπληκτικό να μπορώ να κάνω συζητήσεις και να αλληλεπιδρώ ξανά με τους ανθρώπους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια... Θα μου λείψουν όλοι τόσο πολύ!"...

NIKKI, ΝΈΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ

Απρίλιος, 2019

Ιατροί

Dr-yuri-nikolenko

ΔΡ. ΓΙΟΥΡΙ ΝΙΚΟΛΕΝΚΟ

MD, ΙΔΡΥΤΗΣ, ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Dr-Nikoletta Nikolenko

ΔΡ. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΝΙΚΟΛΕΝΚΟ

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΡ. ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΑΧΜΑΧΤΣΙΔΟΥ

ΙΑΤΡΟΣ

ΔΡ. ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΝΙΚΟΛΕΝΚΟ

MD, ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Prof Antonis Polidorou

ΔΡ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

MD, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΊΑ

ΔΡ. ΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΕΝΚΟ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ–ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΟΣ

DR. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΛΙΩΤΟΥ

ΙΑΤΡΟΣ

   

📍 13-15, Διγενή Ακρίτα,   Λευκωσία, 1055, Κύπρος

      🕑 Δευτ., Τρ., Τετ., Παρ 8:30 – 19:00

      Πέμ  , Σαβ: 8:30 – 13:00  Κυρ: Κλειστά

 

      ✉ info@ycmedinstitute.com

      ☏ +357 22755940

Copyright © 2023 Medinstitute - Nikolenko Clinic Powered by Emersol PRO

Только при наличии перечисленных условий - можно браться за лечение серьезных болезней!

Для того , что бы побеждать болезни такие , как тяжелые формы герпеса Остер ( с поражением головного и спинного мозга , с поражением глазных нервов , крупных нервов с сильным болевым синдромом где от обезболивающих средств нет эффекта ). Болезни Лайма ( борелиоза , бабезиоса , бартонелиоза …) Тяжелейших поражений печени …. Лечение синдрома хронической усталости , постковидного синдрома и других вирусных и поствирусных болезней … Лечение тяжелейших гангрен + диабетических ног , тяжелейших гайморитов , пневмоний , различных бронхитов …. Для лечения интоксикации связанной с попаданием в организм солей тяжелых металлов , глистных токсин , пищевых и прочих токсикоифекций … Любых автоиммунных процессов , острых и хронических аллергий …. Тяжелых постинсультных состояний , болезни Паркинсона , тяжелых последствий посттравматического синдрома …. Для омоложения организма . Для эффективного лечения нужно хорошее оборудование : большой комплексный внутривенный озоновый отдел ( тен пассы — внутривенные , подкожные , внутрисуставные , накожные озоновые аппараты , лазерная внутривенная и накожная терапия , магнитная терапия ( стимуляция мозга и всего организма ) , озоновые сауны , водородные ингаляции , водородные ванны , гидроколонотерапии — самые последние модели …. Большой полностью укомплектованный рехаб , большое полностью укомплектованное физиотерапевтическое отделение . Большое полностью укомплектованное дерматологическое отделение . Новейший лимфодренаж «айкун» — без очищения лимфы нельзя даже мечтать о полном излечении от различных инфекций И еще множество других различных видов необходимого , для достижения хороших результатов , оборудования … +Нужна серьезная команда докторов , которая у нас есть . Все специальности для продуктивного лечения : специалист терапевт , специалист педиатр ( нас консультирует по лечении тяжелых состояний у детей , дерматолог — направляет наше лечение по различным дерматологическим заболеваниям , доктор наук реабилитолог — делает нам проэкты по восстановлению больных после после травм и болезней … +Наш хорошо обученный медицинский и специальный персонал — они просто молодцы … Так же у нас сильная линейка опытных консультантов в том числе и мировыми именами : Антонис Полидору — суперспециалист по инвазионным видам лечения , а также весь состав европейской медицинской ассоциации членами которой мы являемся … Медицинские лаборатории Кипра — которые делают для пациентов серьезные исследования. — у нас все результаты подтверждаются лабораторными исследованиями. Только при такой организации работы возможно лечить серьезные заболевания . Также мы проводим обучения врачей — специалистов — более 40 из них уже работают в разных странах .

Call Now